« Alte articole din categoria Ultima ora

Hartă interactivă a secţiilor de votare din străinătate, disponibilă on-line

Ultima ora0 vizualizari
Miercuri, 05 Decembrie 2012 - 17:59
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a finalizat astăzi harta interactivă a secţiilor de votare din afara ţării, o aplicaţie dezvoltată de MAE pe platforma Google Maps, pentru a facilita accesul cetăţenilor români din străinătate la secţiile de votare. Potrivit unui comunicat al MAE, harta care permite accesarea coordonatelor secţiilor de votare din afara ţării (atât cele organizate în cadrul misiunilor diplomatice, cât şi în afara acestora) este disponibilă pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, în cadrul secţiunii dedicate alegerilor parlamentare: http://www.mae.ro/alegeri-parlamentare-2012. Reamintim că MAE a organizat 306 secţii de votare în afara ţării pentru alegerile parlamentare din…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

Ultima modificare: 17:59:54


 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Ultima ora

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  Publireportaj