Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Ultima ora

Românii evacuaţi din Libia au ajuns în Malta

Ultima ora0 vizualizari
Marți, 30 August 2011 - 12:06
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Imigranţii evacuaţi din Libia, între care şi români, au ajuns în Malta după o călătorie epuizantă de 35 de ore pe mare, relatează Malta Independent, citat de Mediafax.Numeroşi oficiali de la ambasadele din Malta au primit cetăţenii evacuaţi, la sosirea lor în Grand Harbour din capitala malteză Valletta.Majoritatea imigranţilor au fost reticenţi în a-şi povesti experienţa, dar menţionează lipsa de apă şi mâncare şi de supraaglomerarea spitalelor.Malta Independent susţine că cetăţenii evacuaţi provin din 20 de ţări: Italia, Serbia, Bulgaria, România, Liban, Marea Britanie, Danemarca, Cuba, Ecuador, Rusia, Belgia, Franţa, Grecia, Algeria, Austria, Statele Unite,…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

Ultima modificare: 12:06:14


 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Actualitate

    Eveniment