« Alte articole din categoria Ultima ora

Dolj: Programul la eliberarea certificatului de cazier judiciar se schimbă

Ultima ora0 vizualizari
Marți, 28 Iunie 2011 - 16:03
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:


Începând cu data de 1 iulie, se schimbă programul la eliberarea certificatului de cazier judiciar la IPJ Dolj, sediul din Craiova,  situat pe strada Amaradia.Noul program cu publicul va fi de luni până vineri, între orele 08:30 şi 12:00, iar marţea între orele 15:00 şi 18:00.IPJ Dolj reaminteşte că începând cu data de 04.05.2011, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanelor fizice născute în judeţul Dolj ori au domiciliul/reşedinţă  pe raza administrativ-teritorială a judeţului Dolj care au atribuit C.N.P.[codul numeric personal] şi nu sunt înscrise în cazierul judiciar cu respectarea prevederilor art.17 din Legea 290/2004 privind…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

Ultima modificare: 16:03:40


 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora

    Actualitate

    Eveniment

    Sport