17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDNA s-a autosesizat în cazul europarlamentarului Adrian Severin

DNA s-a autosesizat în cazul europarlamentarului Adrian Severin

DNA s-a autosesizat în cazul europarlamentarului Adrian Severin, ca urmare a informaţiilor apărute în presă potrivit cărora ar fi acceptat să primească 12.000 de euro de la jurnalişti britanici sub acoperire pentru a face lobby pentru un amendament în Parlamentul European, informează NewsIn.
Potrivit oficialilor DNA, procurorii vor face verificări în acest caz.
Europarlamentarul PSD, Adrian Severin, a declarat azi că nu-şi va prezenta demisia din Parlamentul European, în urma celor relatate de Sunday Times, deoarece nu are nimic pe conştiinţă să-şi reproşeze, că nu este corupt, iar acuzaţiile aduse la adresa sa sunt false.
Eurodeputatul PSD Adrian Severin, acuzat de un material Sunday Times că ar fi promovat un amendament în PE în vederea obţinerii unei sume de bani, a declarat la Realitatea TV că este victima unei înscenări şi a anunţat că a cerut urmărirea în justiţie a ziariştilor sub acoperire.
Severin a admis că a negociat cu falşii lobbyşti un contract de consultanţă, activitate pe care Regulamentele parlamentare o permit, dar că nu a semnat niciun document şi nu a luat niciun ban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII