14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mutu ar putea juca în America

Fotbal: Mutu ar putea juca în America

Atacantul român Adrian Mutu s-ar putea transfera la un club din Statele Unite ale Americii, informează site-ul majorleaguesoccer.football.fr. După isprava de săptămâna trecută, Mutu a fost pus pe lista de transferuri de clubul Fiorentina şi deja presa din întreaga Europă îi găseşte "Brilinatului" posibile destinaţii.
"Pentru Mutu au sosit oferte din Turcia dar şi din Statele Unite ale Americii, iar jucătorul ar prefera totuşi să evolueze în Major League Soccer, mai ales că posedă şi o casă la Miami", a scris sursa citată.
Săptămâna trecută, Mutu s-a prezentat alături de câţiva prieteni români la petrecerea de Crăciun organizată de Fiorentina şi a părăsit localul unde avea loc banchetul după doar câteva minute, iritându-l pe antrenorul Sinişa Mihaijlovic.
A doua zi, echipa italiană a avut antrenament, dar Mutu nu s-a prezentat la şedinţa de pregătire, pe motiv că a rămas înzăpezit. Atacantul i-a trimis un sms tehnicianului sârb, explicându-i motivele pentru care nu a venit la antrenament, iar Mihaijlovic s-a înfuriat din nou şi, conform presei italiene, a decis împreună cu diriguitorii clubului să-l pună pe acesta pe lista de transferuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS