Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Ultima ora

Fotbal: Mutu ar putea juca în America

Ultima ora0 vizualizari
Luni, 27 Decembrie 2010 - 10:36
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Atacantul român Adrian Mutu s-ar putea transfera la un club din Statele Unite ale Americii, informează site-ul majorleaguesoccer.football.fr. După isprava de săptămâna trecută, Mutu a fost pus pe lista de transferuri de clubul Fiorentina şi deja presa din întreaga Europă îi găseşte "Brilinatului" posibile destinaţii. "Pentru Mutu au sosit oferte din Turcia dar şi din Statele Unite ale Americii, iar jucătorul ar prefera totuşi să evolueze în Major League Soccer, mai ales că posedă şi o casă la Miami", a scris sursa citată.Săptămâna trecută, Mutu s-a prezentat alături de câţiva prieteni români la petrecerea de…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

Ultima modificare: 10:36:08


 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: