12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCarpatair a introdus serviciul de check-in online

Carpatair a introdus serviciul de check-in online

Compania aeriană Carpatair a introdus, începand cu 24 iunie, serviciul de check-in online, Carpatair Web Check-in, care oferă pasagerilor posibilitatea de a îndeplini formalitîţile de check-in pe Internet, cu până la o oră înainte de plecare, a comunicat, miercuri, operatorul.

În paralel, pasagerii Carpatair au în continuare posibilitatea de a opta pentru check-in-ul tradiţional, direct la aeroport, fără obligaţia de a plăti taxe suplimentare.

Compania mai informează că serviciul este momentan disponibil pentru toate zborurile cu plecare din România, Moldova, Ungaria şi Ucraina, urmând ca în scurt timp să fie extins la întreaga reţea de zboruri Carpatair, inclusiv pentru zborurile cu plecare din Italia, Grecia şi Germania.

Serviciul gratuit Web Check-in este disponibil pasagerilor cu maxim 24 ore şi cu până la o oră înainte de plecare. După finalizarea procesului de check-in online pe site-ul Carpatair, pasagerii nu trebuie decât să printeze cartea de îmbarcare şi să se prezinte la aeroport. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS