Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Ultima ora

Batalionul 32 Infanterie "Mircea” pleacă în misiune

Ultima ora0 vizualizari
Miercuri, 25 Iulie 2007 - 12:29
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Ministrul apărării, Teodor Meleşcanu, şi şeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin, vor participa joi, 26 iulie, la ceremonialul prilejuit de plecarea în misiune în teatrul de operaţii din Irak a militarilor Batalionului 32 Infanterie "Mircea" din Timişoara.Infanteriştii bănăţeni îi vor înlocui pe militarii Batalionului 495 Infanterie "Căpitan Ştefan Şoverth", care au acţionat, de la începutul acestui an, în provincia Dhi Qar din sudul Irakului. Batalionul 32 Infanterie "Mircea" se află la prima participare la o misiune internaţională, urmând ca pe parcursul a şase luni să participe la asigurarea securităţii şi stabilităţii în zona…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

Ultima modificare: 12:29:41


 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora

    Actualitate