Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Subiectul Zilei

Craiova - Piteşti, drum expres sau autostradă?

Subiectul Zilei
imagine-articol-1

Aşa arată un drum expres
0 vizualizari
Duminică, 31 Martie 2013 - 20:37
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Compania de Autostrăzi (CNADNR) vrea să concesioneze construcţia şi operarea pe 30 de ani a unei noi legături rutiere de 121 de kilometri între Piteşti şi Craiova, dar nu s-a hotărât ce vrea exact să facă - drum expres sau autostradă. Reprezentanţii CNADNR au explicat, pentru HotNews.ro, că decizia privind varianta optimă o vor lua în urma etapei de dialog competitiv cu candidaţii preselectaţi şi au prezentat costul estimat pentru fiecare variantă luată în calcul. Compania care va câştiga contractul de concesiune va avea dreptul să perceapă o taxă de folosire pentru noul drum. Compania…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Publireportaj

  Comunitate