Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Subiectul Zilei

Dr. Valeriu Şurlin: „Avem medici foarte bine pregătiţi“

Subiectul Zilei - Marian APIPIE
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Vineri, 18 Ianuarie 2013 - 19:03
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

GdS: Care a fost cea mai dificilă intervenţie laparoscopică şi în ce a constat aceasta?Valeriu Şurlin: Cele mai dificile intervenţii de chirurgie laparoscopică dintre cele practicate în clinica noastră sunt herniile hiatale mixte, voluminoase. Acestea presupun gesturi laborioase, dar cu o echipă antrenată timpul de execuţie se reduce foarte mult. GdS: Ce intervenţii se fac în alte centre şi la Craiova nu? Când se vor face şi la noi?V.Ş.: Printre intervenţiile laparoscopice care nu s-au executat în Craiova se numără intervenţiile pe suprarenală, rezecţiile majore de ficat, intervenţiile pe pancreas şi altele. Unele necesită un…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: