Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Subiectul Zilei

Canadienii de la Magna au deschis fabrica din inima Olteniei

Subiectul Zilei - Ramona Olaru
(citeste alte articole de acelasi autor »)

imagine-articol-10 vizualizari
Vineri, 26 Octombrie 2012 - 19:01
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Furnizorul Ford, Magna Exteriors and Interiors, produce bara de protecţie din faţă şi din spate pentru vehiculul Ford B-Max realizat la Craiova, precum şi diverse alte componente ornamentale de exterior şi interior. Momentan, Magna are 117 angajaţi în Craiova, iar investiţia în moderna fabrică deschisă în incinta uzinei Ford se ridică la 20 de milioane de dolari.  Magna Exteriors and Interiors (MEI) - o unitate componentă a grupului Magna International Inc., lider mondial în industria componentelor auto pentru interior şi exterior - şi-a deschis, ieri, la Craiova, prima unitate de producţie din România, situată în…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: