21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele lui Zlotea reiau competiţia

Voleibalistele lui Zlotea reiau competiţia

Echipa feminină de volei SCM „U“ Craiova reia în acest weekend meciurile oficiale, urmând să o întâlnească sâmbătă, de la ora 13.00, în deplasare, pe FC Argeş Piteşti, confruntarea contând pentru etapa a 12-a din Divizia A2 Vest.
Antrenorul Lucian Zlotea a afirmat, pentru GdS că nu-şi pune mari speranţe în această confruntare, dar că are aşteptări în jocurile următoare, sperând la o clasare în primele patru locuri.

„Am avut o pauză destul de lungă, iar pregătirea am reluat-o în forţă începând cu 4 ianuarie. Am făcut antrenamente cu specific fizic şi am trecut acum şi la partea tehnică. Fetele nu au venit cu kilograme în plus, dar antrenorul da. Cu ocazia acestei întreruperi am reuşit să recuperăm două jucătoare care aveau probleme medicale, una fiind Andreea Constantinescu, ridicătoarea noastră care a avut probleme cu spatele. Ne aşteaptă un retur foarte greu. Avem două echipe care s-au întărit foarte mult în acest an în urma dezafilierii Agrolandului din Divizia A1, Piteştiul şi Timişoara. FC Argeş, echipa pe care o întâlnim sâmbătă, a luat două fete bune de acolo, una cu state vechi în Divizia A, Daniela Lupescu. La rândul său, Poli Timişoara, echipă pe care noi am învins-o în deplasare cu 3-1, se pare că are jumătate din fetele de la Agroland, ceea ce înseamnă că o să jucăm cu o echipă de Divizia A. Noi nu am reuşit să mai aducem nimic, pentru că planurile noastre de la începutul campionatului au fost să ne bazăm pe fetele din Craiova“, a spus Zlotea, pentru GdS.
„Primul joc, cu Piteştiul, o să fie foarte greu, dar ne va ajuta pentru etapa a doua, când ne vom întâlni pe teren propriu cu Sighetul, acasă. Ne-am propus să câştigăm toate meciurile pe care le-am câştigat şi în tur, cu Sighet şi Timişoara, dar şi cu Sibiu şi Lugoj, care ne-au încurcat acasă, iar la Târgu Mureş să luăm un punct, dacă se poate. Obiectivul nostru este să intrăm în primele patru“, a completat Lucian Zlotea.

Celelalte partide din etapa a 12-a: Cetate Deva – CSM Lugoj, CSU Poli Timișoara – CSM Târgu Mureş, CSU Oradea – ACS Volei CSM Sibiu, CSM Sighetu Marmației – CSM Timișoara.
Clasament: 1. CSM Târgu Mureș 33 puncte (seturi 33-0), 2. FC Argeș Pitești 26 (27-9), 3. CSM Sibiu 22 (24-12), 4. CSU Oradea 22 (23-12), 5. CSM Lugoj 20 (22-14), 6. SCM „U“ Craiova 18 (18-16), 7. CSU Poli Timișoara 14 (16-17), 8. Cetate Deva 5 (7-30), 9. Sighetu Marmației 3 (5-30), 10. CSM Timișoara 2 (4-33).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS