21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Irina Bara a pierdut în primul tur al calificărilor la Australian Open

Tenis / Irina Bara a pierdut în primul tur al calificărilor la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara a fost învinsă de grecoaica Valentini Grammatikopoulou cu scorul de 6-3, 6-2, astăzi, la Melbourne, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului Australian Open, cel dintâi de Mare Şlem al anului, informează Agerpres. Grammatikopoulou (21 ani, 171 WTA) s-a impus după doar 67 de minute, având procentaje mai bune la serviciu. Grecoaica a avut 23 de mingi direct câştigătoare faţă de doar 5 reuşite de Bara, în timp ce numărul erorilor neforţate a fost de 38 pentru elenă şi 26 pentru româncă.
Cele două s-au mai înfruntat de două ori până acum, jucătoarea elenă câştigând cu 6-1, 6-3, în 2012, în calificările unui turneu futures la Antalya, în timp ce Irina Bara (23 ani, 155 WTA) s-a impus în 2016 în semifinalele unui turneu futures la Hammamet (Tunisia), cu 6-2, 6-2.
La simplu, pe tablourile principale, România îl va avea pe Marius Copil la masculin şi pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, la feminin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS