17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Tottenham va continua să joace pe „Wembley“ până în luna martie

Fotbal / Tottenham va continua să joace pe „Wembley“ până în luna martie

Tottenham Hotspur va continua să joace pe stadionul „Wembley“ cel puţin până în luna martie, din cauza întârzierii inaugurării noului stadion de 62.000 locuri amplasat în locul vechii arene „White Hart Lane“, a anunţat gruparea din Premier League, informează Agerpres.
Noua arenă urma să fie deschisă în luna septembrie, dar diverse probleme, inclusiv de ordin de securitate, au cauzat deja mai multe amânări din partea constructorului.
Clubul londonez a anunţat iniţial că va juca pe Wembley până la meciul cu Manchester United de duminică, dar acest termen a fost din nou întârziat.
Tottenham va disputa pe „Wembley“ meciurile din Premier League cu Newcastle şi Leicester, la fel ca şi meciul cu Borussia Dortmund, programat pe 13 februarie în optimile Ligii Campionilor. În aceeaşi arenă va avea loc şi meciul din turul V al Cupei Angliei, de la mijlocul lunii februarie, dacă Spurs va reuşi calificarea în acea fază.
În martie, primul meci pe teren propriu are loc împotriva rivalilor de la Arsenal Londra.
Tottenham a părăsit „White Hart Lane“ la finalul sezonului 2016/2017 şi de atunci a utilizat arena „Wembley“ cu 90.000 locuri pentru meciurile de acasă. Cea mai mare audienţă a atins 51.000 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS