8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) / Patricia Vizitiu: Știm că toată lumea are așteptări de la noi (VIDEO)

Handbal (f) / Patricia Vizitiu: Știm că toată lumea are așteptări de la noi (VIDEO)

Patricia Vizitiu, jucătoarea formației SCM Craiova, a mulțumit publicului pentru aportul adus la victoria obținută sâmbătă, scor 18-12, cu Nykobing și a punctat că ea și colegele sale vor să aibă evoluții convingătoare în 2019.

„Consider că a fost o victorie muncită și mulțumim publicului care a fost al optulea jucător pe teren. Știm că toată lumea are așteptări de la noi, suntem și câștigătoarele EHF, dar trebuie să o luăm pas cu pas, parcursul este destul de lung și sper ca suporterii să aibă răbdare. Noi ne dorim să ne respectăm blazonul, e munca noastră și vrem să ne menținem pe aceeași linie. În seara aceasta apărarea a mers foarte bine, am știut la ce să ne așteptăm. E foarte bine că ne-am impus la șase goluri diferență, așa cum dorea și antrenorul, pentru că nu vrem să stăm la mâna nimănui. Pentru ele nu este o mare dezamăgire că au pierdut și sunt sigură că în retur ne va fi destul de greu, dar până atunci mai avem meciuri în campionat“, a spus Vizitiu.
„O știu pe Kristina Kristiansen de la 13 ani, pentru că tot timpul ne-am duelat și jucam finalele cu Danemarca. Mă surprinde cu acele tatuaje, dar dacă ei îi plac, trebuie să o respectăm. Dacă ea se simte bine așa, să-și tatueze tot corpul“, a completat handbalista de 30 de ani, originară din Petroșani.

Întrebată de noile colege, Mariana Costa și Deonise Fachinello, Patricia Vizitiu a afirmat că braziliencele se vor acomoda rapid la SCM Craiova și vor aduce un plus grupării alb-albastre.

„Cu Deonise am mai fost colege la CSM București, îi cunosc stilul de joc. Ea și Mariana Costa sunt jucătoare valoroase, care se vor integra în echipă destul de repede. Ne dorim să creștem de la meci la meci, pentru că încă nu suntem la nivelul pe care ni-l dorim, dar o luăm pas cu pas, pentru că este lung campionatul. Pentru mine este rușinos locul cinci ocupat în campionat în momentul de față, dar am încredere în echipă și sunt sigură că o să terminăm pe locurile fruntașe“, a încheiat Vizitiu.

Citește și: Craiova a pornit ca din tun în Cupa EHF. Dzhukeva și Curmenţ au făcut minuni în poartă (galerie foto)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS