27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Irina Begu a părăsit competiția de simplu de la Shenzhen

Tenis / Irina Begu a părăsit competiția de simplu de la Shenzhen

Jucătoarea română de tenis Irina Begu (28 ani, 67 WTA) a fost învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova (21 ani, 133 WTA) cu 3-6, 6-1, 7-6 (5), astăzi, în prima rundă a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 750.000 de dolari. Meciul a durat două ore şi 17 minute.
La dublu, Irina Begu va face cuplu cu chinezoaica Saisai Zheng, urmând să joace contra perechii chineze Yafan Wang / Shuai Zhang. Begu a câştigat titlul la dublu la ediţia din 2018, alături de Simona Halep.
Pe tabloul de simplu de la Shenzhen se mai află două românce: Monica Niculescu (venită din calificări) o va înfrunta pe letona Jelena Ostapenko, a patra favorită, iar Sorana Cîrstea o va întâlni pe franţuzoaica Pauline Parmentier.
La dublu, Sorana Cîrstea şi letona Jelena Ostaopenko vor da replica perechii Ying-Ying Duan (China)/Renata Voracova (Cehia) în primul tur, iar în sferturi Irina Maria Bara şi Oksana Kalaşinkova (Georgia) vor evolua contra învingătoarelor din meciul care opune favoritele numărul doi, chinezoaicele Shuai Peng/Zhaoxuan Yang, şi cuplul Georgina Garcia Perez (Spania)/Veronika Kudermetova (Rusia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS