8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m) / SCM „U“ Craiova, pe primul loc după victoria cu Steaua

Baschet (m) / SCM „U“ Craiova, pe primul loc după victoria cu Steaua

Echipa masculină de baschet SCM „U“ Craiova a câștigat greu, scor 75-66 (21-18, 20-17, 12-16, 22-15), partida restantă din etapa 1 a Ligii Naționale, susținută ieri seară, în Sala Polivalentă, în compania Stelei București.

SCM „U“ Craiova: I. Mijajlovic (12 puncte), J. Boone (10), P. Troupe (11), S. Ionescu, M. Curry (8), A. Radukic (3), Gajovic (20), A. Casale (7), I. Berceanu (4). Antrenor: Aleksander Todorov.

Steaua: V. Negoițescu, A. Mandache (9), S. Spancer (2), U. Lucic (6), N. Malesevic (15), R. Virna (6), V. Petrache, A. Delas (10), A. Arion, Cîrstoveanu, Z. Djuric (17), A. Vlahovic (1).

În urma acestui rezultat, SCM „U“ Craiova ocupă primul loc în Grupa A valorică, cu 17 puncte, urmată de CSU Sibiu și U BT Cluj, ambele cu 16 puncte, și CSU Oradea, 15. În partida viitoare, SCM „U“  Craiova va juca pe terenul celor de la CSU Sibiu, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 18.00.

Jucătorii n-au rău de înălțime

La finalul întâlnirii, principalii marcatori ai SCM „U“ Craiova au afirmat pentru GdS că se așteptau să primească o replică bună din partea Stelei, dar că se bucură pentru victoria obținută, ce i-a propulsat pe prima poziție.

„A fost un meci greu, ne așteaptam ca Steaua va face orice ca să se răzbune după înfrângerea de la București. A fost greu și pentru că acesta a fost al treilea meci în șase zile, și le-am câștigat pe toate. Suntem pe primul loc și trebuie să continuăm să muncim bine și să încercăm să câștigăm toate meciurile dacă este posibil și să rămânem în top. Nu trebuie să ne gândim că suntem lideri, ci să mergem pe ideea că nu avem puncte și că abia a început campionatul. Fanii au fost alături de noi în seara asta și ne bucurăm, dar mi-aș dori să vină în număr cțt mai mare la sală“, a declarat Igor Mijajlovic, pentru GdS.

Goran Gajovic (în alb) a avut parte de adversari dificili sub panou (Foto: Alex Vîrtosu)

„Știam că nu va fi un meci ușor, au o echipă mai bună acum față de începutul campionatului și joacă din ce în ce mai bine. Am controlat meciul de la început, au fost și ceva oscilații, dar victoria este foarte importantă. În ultimul sfert am fost puțin confuzi, dar ne-am revenit în apărare și am câștigat la nouă puncte diferență. Suntem pe primul loc, avem opt victorii și o înfrângere, și vrem să rămânem acolo“, a declarat Goran Gajovic, pentru GdS.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS