6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii Craiovei şi-au aflat adversara din sferturile Cupei

Handbaliştii Craiovei şi-au aflat adversara din sferturile Cupei

Divizionara secundă Universitatea Craiova şi-a aflat adversara din sferturile Cupei României la handbal masculin. Conform tragerii la sorţi de ieri, de la sediul FRH, gruparea alb-albastră va întâlni formaţia CSM Focşani (locul 8 în Liga Zimbrilor), pe 15 decembrie, ora nefiind momentan stabilită.
„Cred că am fost norocoşi la tragerea la sorţi, pentru că se putea şi mai rău. Din păcate, nu am picat cu cine ne-am fi dorit noi, cu Dinamo sau CSM Bucureşti, şi se pare că acestea vor fi adversare. CSM Focşani este o echipă bună din Ligă, care ar trebui să fie în primele cinci ca lot, dar au pierdut câteva partide la un gol diferenţă. Cunoaştem o parte dintre jucătorii adverşi, Radu Guşatu l-a avut antrenor în trecut pe Sandu Iacob la Vaslui şi îi ştie filosofia de joc, şi, deşi plecăm cu şansa a doua, cu siguranţă vom da totul pe teren. O să jucăm la noi, sper eu cu mulţi suporteri în tribune, aşa că avem motive să credem în calificare“, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Cătălin Popescu, pentru GdS.
Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile Cupei după ce a eliminat sâmbătă, în optimi, pe CS Unirea Sânnicolau Mare, scor 27-26, în timp ce adversara sa, CSM Focşani, a dispus cu 32-27 de HC Buzău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS