12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntră în joc cu GdS şi „U“ Craiova!

Intră în joc cu GdS şi „U“ Craiova!

Ai inimă de „leu“? Venerezi alb-albastrul Universităţii Craiova? Îţi doreşti să ai un tricou cu autograf cu unul dintre cei mai buni jucători ai Ştiinţei?
Gazeta de Sud şi Universitatea Craiova sunt gata să-ţi îndeplinească dorinţa. Abonează-te în decembrie la Gazeta de Sud pe minimum trei luni, ne trimiţi o copie după dovada de abonat, intri la tombolă şi pac: te-am premiat!
Dacă îţi plac fotbaliştii decisivi, te aranjăm cu un tricou original alb sau albastru al unuia dintre golgheterii noştri, căpitanul Alex Mitriţă sau bosniacul Elvir Koljic.
Dacă eşti un apărător al idealurilor oltenilor, atunci îţi oferim şansa să îmbraci tricoul lui Mirko Pigliacelli, portarul cel mai apreciat din România pentru intervenţiile şi jocul său de picior.
GdS şi „U“ Craiova au combinat, tu preia provocarea şi ia-ne tricourile!

Dovada plăţii abonamentului o aşteptăm până la 4.01.2019 la birourile de mică publicitate ale Gazetei de Sud din Craiova, pe adresa redacției din str. Câmpia Islaz, nr. 97A, pe e-mail la [email protected] sau pe WhatsApp la numărul 0720.880.393. Extragerea se va face pe 7.01.2019, iar câştigătorii vor fi anuntați în ediția Gazetei de Sud din 8.01.2019. Regulamentul integral al campaniei pe www.gds.ro.

Te poţi abona la Gazeta de Sud la toate oficiile şi ghişeele poştale din Oltenia, prin factorii poştali, la birourile de mică publicitate ale Gazetei de Sud, la numărul de telefon: 0730.280.596 sau la e-mail: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS