5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Dan Buzărnescu a câștigat turneul național de FIFA

Fotbal / Dan Buzărnescu a câștigat turneul național de FIFA

Fostul atacant al Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, în prezent arbitru central în cadrul AJF Dolj, Dan Buzărnescu (foto dreapta), a câștigat turneul național de FIFA organizat la Bucharest Gaming Week, informează FRF. Învingătorul, împreună cu ceilalți trei semifinaliști, Marius Bucur (finalist), Tudor Buțan și Robert Dumitru, vor face parte din noua echipa națională de FIFA a României, recunoscută de Federația Română de Fotbal.

„Acum plec din Bucureşti, vin către casă (astăzi, ora 10.45 – n.r.), ca să ajung la meciul de deseară dintre Craiova şi Voluntari. A fost foarte frumos. Am simţim încă o dată adrenalina aia când jucam fotbal. Acum sunt arbitru şi nu are nicio legătură cu senzaţia ca atunci când joci fotbal. Pentru mine acest trofeu înseamnă foarte mult, pentru că o să fac parte din naţionala de FIFA a României şi sunt foarte bucuros. Nu pot vorbi despre viitoarea bătălie, pentru că nu se ştie încă un calendar oficial. Şiu că sunt tatonări între federaţii pentru a se organiza un campionat mondial, mai exact să aibă loc nişte calificări şi apoi un turneu final“, a declarat Dan Buzărnescu, pentru GdS.

Bucharest Gaming Week, eveniment desfășurat la Romexpo în weekendul trecut, a găzduit turneul național de FIFA 19, organizat în parteneriat cu FRF.
16 jucători s-au aflat la start, iar patru dintre aceștia, semifinaliștii, și-au câștigat locul în echipa națională de FIFA a României, care în viitor va disputa diferite turnee amicale contra altor selecționate de FIFA.
GRUPA A: Slow-OFF, The-Striker, andrei320, Ghislain;
GRUPA B: missuu7, ChrisPST11, Vedeanu, JojoAlex9720;
GRUPA C: Antonio Cracana, TudorWYZ, Robert2002ro, pxanutboi;
GRUPA D: bradutu888, AntonyoBebe, daxone222, George110600;
Sferturi de finală: Slow-OFF – Vedeanu 2-1, TudorWYZ – AntonyoBebe 2-0, bradutu888 – Robert2002ro 0-2, The-Striker – ChrisPST11 2-1;
Semifinale: Slow-OFF – TudorWYZ 2-1, Robert2002ro – The-Striker 0-2;
Finala: Slow-OFF – The-Striker 0-2.
Fazele finale s-au jucat în sistem „cel mai bun din trei meciuri”. La festivitatea de premiere a fost prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu. În cadrul evenimentului, Federația Română de Fotbal a oferit numeroase premii celor prezenți la Bucharest Gaming Week și a organizat și alte partide demonstrative de fotbal virtual.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS