12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei / Le-a mers bine echipelor de volei din Bănie în weekend

Volei / Le-a mers bine echipelor de volei din Bănie în weekend

SCM „U“ Craiova are cu ce se lăuda după meciurile susținute în acest weekend de cele două formații de volei.
Astfel, la masculin, trupa antrenată de Dănuț Pascu își continuă marșul în Divizia A1, izbutind să se impună sâmbătă, cu 3-0 (25-22, 25-16, 25-17), în Capitală, în fața formației CSA Steaua București.
„Continuăm seria evoluțiilor bune. Mă bucur că băieții se concentrează la maximum indiferent de adversar. Steaua este o echipă periculoasă, dar prin organizarea jocului ne-am făcut meciul ușor“, a comentat strategul Dănuț Pascu, care a mizat pe: Lupu (6 puncte), Rusmir (2), S. Filip (12), Lică (22), R. Olteanu, B. Ene (7) și Facundo.
SCM „U“ ocupă primul loc în clasament după nouă etape, cu 25 de puncte, iar în runda următoare va sta.

Fetele au spart gheața acasă

O victorie de neuitat a înregistrat-o formația feminină SCM „U“ Craiova, dar nu datorită rezultatului sau nivelului adversarei, ci pentru că este prima de pe teren propriu din acest sezon. Fetele lui Lucian Zlotea s-au impus sâmbătă, cu 3-0 (25-8, 25-9, 25-23), în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, în fața grupării bănățene CSM Timișoara, în etapa a 10-a din Divizia A2Vest.
Voleibalistele din Bănie au susţinut duminică dimineaţă, tot în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, şi şi meciul cu CSV Cetate Deva, din etapa a 11-a. A fost 3-0 (25-8, 25-9, 25-23) pentru SCM „U“ Craiova, care a intrat în vacanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS