17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGreu și cu Dunărea. Am continuat adunarea cu Mateiu (galerie foto)

Greu și cu Dunărea. Am continuat adunarea cu Mateiu (galerie foto)

Universitatea Craiova a câștigat la limită, scor 1-0, partida susținută ieri seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în compania Dunării Călărași, contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.

Alb-albaștrii au marcat prin Alex Mateiu, care a șutat puternic de la 25 de metri, mingea intrând sub bara transversală (’23, 1-0).

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Mihăilă (’83, Fedele), Mitriță, Colli (’77, Bărbuț) – Koljic. Antrenor: Devis Mangia.

Dunărea Călărași: Lungu – Ispas (’74, V. Munteanu), Șeroni Wallace, Grigorov – Mendy, Bourceanu, Honciu, Carnat – Kanda (’60, Cucu), Mediop (’64, Clemence). Antrenor: Dan Alexa.

Cartonașe galbene: Bancu ’34, Pigliacelli ’57, Donkor ’64, Mitriță ’69, Cicâldău ’82, Koljic ’90 / Mendy ’60, Grigorov ’87.

Au arbitrat: Andrei Florin Chivulete – Ciprian Florin Danșa, Adrian Radu Ghinguleac; Marian Balaci.

Observatori: Patrițiu Abrudan, Valentin Mateescu.

În urma acestui contact, Mitriță a văzut cartonașul galbene și va fi suspendat cu Chiajna

În urma acestui rezultat, gruparea din Bănie ocupă locul patru în clasament. În partida viitoare, Universitatea Craiova va evolua în deplasare, pe terenul Concordiei Chiajna, meciul fiind programat joi, 6 decembrie, de la ora 20.00.

Alexa: Craiova nu ne-a pus absolut nicio problemă

La finalul jocului, la flash-interviuri, antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa, a acceptat cu greu înfrângerea de pe „Ion Oblemenco“.

„Craiova nu ne-a pus absolut nicio problemă în repriza a doua, am dominat jocul. Din păcate, avem nevoie de jucători care să facă diferenţa în faţă. Înfrângerea este înfrângere, sunt supărat și cred că puteam obține mai mult astăzi. Am fost surprins de replica palidă a Craiovei, dar una peste alta, este o înfrangere. Suntem o echipă care trebuie să muncim foarte mult ca să obținem ceva. Ne batem pentru fiecare minge, avem determinare, dar lipseşte ceva pentru a câştiga meciurile. Nu ajunge doar sa fim foarte bine organizați“, a declarat Dan Alexa, la Digi Sport.

Mangia: Cred că Mitriță este vânat!

La rândul său, strategul Universității Craiova, Devis Mangia, s-a bucurat pentru punctele contabilizate și a acuzat maniera de arbitraj a lui Chivulete, care i-a arătat gratuit un cartonaș galben lui Mitriță, acesta urmând să fie din nou suspendat în meciul viitor.

 

Mitriță este cel mai bun jucător din România, nu știu dacă a fost fault, dar sigur nu a fost simulare. În acest moment, eu cred că este vânat. Meciul a fost normal până în ultimele 20 de minute. Echipa a fost nervoasă pentru că s-au întâmplat lucruri anormale. Nu îmi place situația când vine vorba de arbitraj. Sunt mulțumit pentru jucători. În aceste condiții, să câștigăm meciul, este un rezultat mare pentru noi“, a mai spus Mangia.

Bancu: Era foarte important să obținem această victorie

Din rândul jucătorilor craioveni, Nicușor Bancu a declarat că fost bucuros pentru victorie, nu s-a pronunțat în privința arbitrajului și a regretat noua suspendare a lui Mitriță.

„Tot era o presiune pe noi, chiar dacă ne impuneam la Botoșani. Era foarte important să obținem această victorie. Am auzit acum de noua suspendare, chiar nu știam de Mitri. Îmi pare rău, a fost acolo o fază pe care arbitrul a interpretat-o în felul lui, nu știu… Am luat foarte multe galbene, arbitrul așa a considerat, el este în măsură să decidă…“, a declarat Bancu, comentând și pe tema tragerii la sorți pentru preliminariile EURO 2020: „Am văzut tragerea, cred că avem șanse foarte mari să ne calificăm. Spania este favorită, noi ne vom bate cu Suedia pentru locul doi, cu siguranță. Eu cred că Spania e o echipă foarte bună, nu se putea mai rău. Suntem bucuroși că avem șansa noastră“, a declarat Bancu.

Pentru galerie foto, click aici.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS