14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportElitele Craiovei au făcut puncte

Elitele Craiovei au făcut puncte

Etapa a 9-a de la Liga Elitelor, ultima din turul campionatului, a fost bunicică în privinţa numărului de puncte contabilizate de juniorii formaţiilor din Bănie.
La Under 17, Universitatea Craiova a încheiat cu scor „alb“, 0-0, confruntarea de sâmbătă, de pe stadionul „Aripile“, cu CFR Cluj, la capătul unui joc disputat.

„Pentru mine, acest egal este echivalentul unei înfrângeri. Spun asta pentru că aveam nevoie de victorie ca să egalăm la puncte liderul LPS Banatul Timişoara, dar şi pentru că ne-a fost la îndemână să ne impunem. Am ratat oportunităţile avute şi, din păcate, l-am pierdut şi pe Ştefan Baiaram, unul dintre principalii noştri marcatori, care a suferit o fractură de claviculă. Era convocat la naţionala Under 17, dar acum va rata această oportunitate şi noi îi vom resimţi lipsa şi în următoarele două-trei luni, dacă nu mai mult. Ca echipă suntem în grafic în privinţa participării la turneul semifinal, dar trebuie să avem grijă cum gestionăm această perioadă de iarnă“, a declarat antrenorul „leilor“, Nelu Petrişor (foto), pentru GdS.

Universitatea Craiova U17: Păușescu – Iana, Militaru, Mitran, Andrei – Guță, Negrea – Popa, Danciu, Baiaram – Viespe. Au mai intrat: Cristea, Drăghici și Ruican.

CSJ-ul a luat punctele Aradului cu înjurături

Cealaltă reprezentantă de la Under 17, CSJ Ştiinţa U Craiova, a confirmat aşteptările şi a câştigat duminică, la Sânnicolau Mic, în faţa formaţiei UTA Arad, cu 2-1. Ambele goluri ale oltenilor au fost marcate de Smeu.
Pentru CSJ au jucat următorii: Ogarcă – Făină, Neţoiu, Pisică, Pârvu – Croitoru, Smeu, Stanca, Mitru – Ricman, Furiş. A mai intrat: Grădinaru.

„Am jucat bine şi am obţinut o victorie meritată. Din păcate, am întâlnit o echipă ostilă, care a lovit, iar antrenorul lor ne-a înjurat tot meciul, pe noi şi pe arbitri, ca la uşa cortului. N-am întâlnit până acum aşa ceva! Ne-a făcut pieţari şi ne-a adresat şi alte cuvinte greu de reprodus. El nu a avut treabă să-şi conducă echipa, ci să ne spurce pe noi. Norocul nostru a fost că băieţii şi-au văzut de treabă şi au răspuns printr-un fotbal bun. Terenul m-a dezamăgit. A fost cel mai prost teren pe care am jucat la Liga Elitelor. Am încheiat turul campionatului pe locul cinci şi suntem mulţumiţi“, a declarat tehnicianul CSJ-ului, Radu Vitan, pentru GdS.

„Leii“ lui Stancu au dat trei goluri, dar victoria n-a venit

La Under 19, Universitatea Craiova U19 a reuşit să marcheze de trei în poarta lui CFR Cluj, dar a trebuit să se mulţumească doar cu un punct. A fost 3-3 pe „Aripile“, iar golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Luis Niţu (2) şi Alex Vulpe.

Antrenorul Ionuţ Stancu a început meciul cu: Preduț – Sîrbu, Popescu, Puțaru, Pătulea – Șerban, Neaga – Moga, Baicu, Nițu – Boștină. Rezerve: Manea, Dobre, Cojocaru, Nichifor, Moldovan, Vulpe.

Universitatea Craiova U19 nu a încheiat anul, deoarece mai are de disputat o restanţă cu Ardealul Cluj, aceasta fiind programată sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 12.00, pe stadionul „Victoria Someşeni“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS