17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / FCU a făcut scorul etapei cu Domneştiul

Fotbal / FCU a făcut scorul etapei cu Domneştiul

Formaţia doljeană ce evoluează la Severin, FCU Craiova, a rezolvat foarte bine partida susţinută sâmbătă, pe „Municipal“, în compania ultimei clasate din Liga a III-a, seria 3, Viitorul Domneşti. Elevii lui Nicolo Napoli au speculat din plin tinereţea şi lipsa de experienţă a adversarilor şi au adus un plus consistent la golaveraj, câştigând cu 8-0, acesta fiind cel mai mare rezultat înregistrat în etapa a 14-a, penultima a turului.

„A fost un meci fără istoric, adversarii au încercat să ne ţină piept cât au putut şi au reuşit asta în primele 30 de minute de joc. Apoi nu au mai făcut faţă şi rezultatul putea fi şi mai mare“, a comentat unul dintre oficialii craioveni, pentru GdS.

Golurile lui FCU au fost marcate de Florin Costea (’38, ’50, ’52, ’83, ’88), Alexandru Raicea (’40), Claudiu Bălan (’44) şi Sabin Lupu (’68).

Nicolo Napoli a început meciul cu: Chindriş – Covari, Calu, Grecu, Negru – Raicea, Moţ, Perez, Bălan – Fl. Costea, M. Dina. Au mai intrat: Mogoşanu – Surugiu, S. Lupu, Zimţa.

În urma acestui succes, FCU Craiova a urcat de pe locul patru, pe trei, cu 27 de puncte, profitând şi de eşecul ardelenilor de la Municipal Braşov, iar în etapa viitoare va evolua la Flacăra Moreni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS