3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiaşi vrea puncte de la Horezu

CSO Filiaşi vrea puncte de la Horezu

Victoria din etapa trecută, 2-0 cu CSM Alexandria, obţinută în condiţii grele, fără trei fundaşi titulari, le-a redat moralul celor de la CSO Filiaşi, care speră să continue cu un nou rezultat pozitiv în runda a 14-a din Liga a III-a, seria 3. Elevii lui Mugur Guşatu întâlnesc sâmbătă, de la ora 14.00, în deplasare, pe Flacăra Horezu, echipă aflată pe locul doi, despărţită doar de golaveraj de liderul Turris Turnu Măgurele.

Preşedintele Florin Spânu s-a arătat optimist în privinţa deznodământului din meciul susţinut în judeţul Vâlcea.

„Întâlnim o echipă foarte bună şi sunt convins că va fi un joc disputat, dar şi frumos. Sunt foarte bucuros că nu avem probleme de lot, pentru că revin cei trei jucători suspendaţi din etapa trecută, Robert Vulpe, Mihai Şchiopu şi Dănuţ Tereche, deci şansele echipei noastre să obţinem un nou rezultat pozitiv cresc. Suntem într-o perioadă bună şi mergem încrezători la Horezu. Sunt convins că jucătorii noştri vor da totul pe teren şi cu siguranţă nu vom pleca învinşi“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Partida va fi arbitrată de Sorin Vădana, ajutat de Paul Bogdan Pojar şi Csaba Antal, toţi din Cluj. Observatori au fost desemnaţi Marius Zgovancu (Târgu Jiu) şi Ionuţ Cuşcă (Alexandria).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS