11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar „leii“ lui Nelu Petrişor au câştigat la Elite

Doar „leii“ lui Nelu Petrişor au câştigat la Elite

Formaţia de juniori sub 17 ani a Universităţii Craiova a reuşit o victorie importantă în runda a 8-a la Liga Elitelor şi continuă să-i sufle în ceafă liderului LPS Banatul Timişoara. „Leii“ s-au impus la limită, scor 1-0, în deplasare, în faţa grupării Ardealul Cluj, golul care a făcut diferenţa fiind semnat de Ştefan Baiaram (‘8).

„În prima repriză au fost ocazii la ambele porţi, mai periculoşi puţin, care au avut o bară şi o ocazie de singur cu portarul, dar am echilibrat pe parcurs şi am controlat jocul şi am reuşit să luăm cele trei puncte, că asta ne-a interesat. Golul a fost marcat în minutul opt, Cristea Rareş a dat o pasă în paralel, mingea a ajuns la Baiaram, iar portarul a ieşit la 10-12 metri, aşa că Ştefan l-a lobat din prima, reuşit un gol foarte frumos. A demonstrat că are simţul mingii, execuţie bună, precisă… Un gol foarte frumos. Sâmbătă, în ultima etapă din tur, avem un meci foarte greu acasă, cu CFR Cluj, ocupanta locului doi, iar dacă o să câştigăm o să fim în grafic“, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Nelu Petrişor (foto), pentru GdS.

Acesta a început meciul cu următorii jucători: Păuşescu – Dragoş Popa, Raul Popescu, Ionuţ Mitran, Cătălin Ruican – Denis Guţă, Tudor Negrea, Rareş Cristea, Marian Danciu – Ştefan Baiaram, Gabriel Viespe. Pe parcurs a mai apelat la Vlăduţ Popa şi Robert Geru.

CSJ-ul a cedat cu liderul

Cealaltă reprezentantă a Doljului la Liga Elitelor U17, CSJ Ştiinţa U Craiova, a pierdut, scor 2-3, întâlnirea de pe stadionul „Aripile“, susţinută în compania liderului LPS Banatul Timişoara. Pentru olteni au marcat Alex Mitru şi Sergiu Ricman.

„Am condus cu 2-1 şi am pierdut în ultimele şapte minute. Am început fără doi jucători de bază, portarul şi Neţoiu – fundaşul central, apoi ni s-a accidentat căpitanul Croitoru şi ni s-a cam rupt jocul. Duminică jucăm la UTA Arad, e sub noi din punct de vedere valoric, dar trebuie să demonstrăm în teren asta“, a comentat antrenorul CSJ-ului, Radu Vitan, pentru GdS.

CSJ: Vlad Voinea – Doru Făină, Gabriel Pisică, Toni Dicu, Cosmin Pârvu, Daniel Croitoru, Cristian Smeu, Cristi Stanca, Alex Mitru, Adrian Furiş, Sergiu Ricmann. Au mai intrat: Daniel Grădinaru, Sebastian Miere, Mihnea Olaru şi Robert Dumitrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS