11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei / SCM are cu ce! Victorii în Timișoara și Galați

Volei / SCM are cu ce! Victorii în Timișoara și Galați

Formațiile de volei ale grupării SCM „U“ Craiova au cu ce se lăuda după acest weekend.

O victorie oportună a obținut-o echipa de fete, care s-a impus cu 3-1 (25-18, 23-25, 25-19, 25-13) în confruntarea susținută sâmbătă, în Banat, în compania celor de la CSU Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a șasea din Divizia A2 – seria Vest. Antrenorul Lucian Zlotea a rulat tot lotul, fără Matei, care este accidentată.

„A fost un meci destul de greu, contra unei echipe cu o componență mult schimbată față de ceea ce știam noi, care ne-a ținut piept pe tot parcursul meciului, mai ales în setul doi pe care l-au și câștigat după o revenire de la 21-16 pentru noi. Deși pare un rezultat facil, scorul de 3-1 și diferența de puncte reflectă de fapt un joc foarte bun făcut de fetele noastre. A mers mai bine preluarea din serviciu, ceea ce ne-a ajutat în construcția jocului, putând să o punem în valoare pe Andreea, ridicătoarea noastră, care a condus foarte bine jocul. Astfel și atacul a mers mai bine, prin Mihaela Truță, Roxana Bicuț, chiar și prin Antonia Lupu-Bangă care astăzi a intrat mai hotărâtă în joc și a suplinit absența căpitanului Matei. De asemenea, cea mai tânăra jucătoare a noastră, liberoul Roberta Pîrvan (15 ani) a prins o zi bună, arătând o siguranță mai mare la recepție și a fost mult mai atentă pe faza de apărare. Pe final de seturi ne-am descurcat destul de greu, este nevoie de mai multă atenție și curaj. Am văzut o creștere în jocul fetelor, în fața unei echipe mult mai puternice decât o arată scorul. Rămâne să continuăm această creștere și să confirmăm în meciul de acasă cu Lugojul. Sper să spargem gheața și în meciurile din Sala Sporturilor Ion Constantinescu“, a declarat Lucian Zlotea, pentru site-ul oficial.

Un succes important l-au bifat și băieți lui Dănuț Pascu, în etapa a cincea din Divizia A1. SCM „U“ Craiova s-a impus cu 3-2 (26-24, 15-25, 21-25, 25-23, 22-20), în deplasare, la Arcada Galați, una dintre aspirantele la titlul de campioană.

„Este o victorie muncită, un succes al întregii echipe. Îi felicit pe băieți pentru modul în care au luptat astăzi. Sper să continuăm pe aceeași linie și în partidele următoare“, a declarat antrenorul Dănuț Pascu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS