5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Arbitri „găzdari“ la Turnu Măgurele - CSO Filiași. Gușatu: Nici pe la țară nu vezi așa ceva!

Fotbal / Arbitri „găzdari“ la Turnu Măgurele – CSO Filiași. Gușatu: Nici pe la țară nu vezi așa ceva!

Divizionara C CSO Filiași nu a reușit să obțină niciun punct din deplasarea susținută sâmbătă, în etapa a 12-a, în compania echipei Turris Turnu Măgurele, echipă finanțată de fiul lui Liviu Dragnea. Beneficiind de un arbitraj prietenesc, formația gazdă s-a impus cu 3-1, golurile învingătorilor fiind marcate de Claudiu Dragu (’2, ’35 – penalti) și Dragoş Tescan (’90+5), în timp ce pentru învinși a punctat Claudiu Ghighilicea (’53).

CSO Filiași: Bobonete – Șchiopu, Vulpe, Lupu, Tereche – Gheorghișor, D. Stancu, Unguru, Crușoveanu – Ghighilicea, Dinu. Au mai intrat: Stăiculescu, Negrescu, Borhot, Crețu.

Antrenorul grupării doljene, Mugur Gușatu, a explicat pentru GdS cum au stat lucrurile în teren, considerând că „fluierașii“ au favorizat echipa gazdă.

„A fost un meci influențat de arbitraj! Au dat gol în minutul doi, iar cineva mi-a zis că a fost din ofside, dar nu aș vrea să comentez până nu revăd faza. Apoi a dat un penalti la o fază în care Șchiopu a dat în minge efectiv, nu a fost nici în careu măcar… Nu mi-a venit să cred. Nu spun câte decizii inexplicabile au fost, ei dădeau în aut, ei repuneau de la margine. Nici pe la țară nu vezi așa ceva! La un moment dat începuseră și oamenii din tribune să-i huiduie pe arbitri și râdeau. La pauză am făcut câteva schimbări și băieții au jucat extraordinar în repriza a doua. Am avut și un penalti clar nedat, după o pătrundere a lui Ghighilicea, care a driblat și portarul a fost agățat de picioare, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Dacă a simulat trebuia să-i dea galben, dar a fost prea evident și a zis probabil să-l ’ierte’. La câteva minute a marcat Ghighilicea, a făcut 2-1, apoi noi am presat și am irosit multe ocazii. În minutul 90+2, ne-a dat și nouă penalti, dar Ghighilicea a șutat în bară. Apoi, în minutul 90+5, pe un contraatac al lor Tescan ne-a marcat și s-a încheiat 3-1. Nu meritam să pierdem! Am primit șapte cartonașe galbene și din păcate avem trei jucători care nu pot evolua în etapa viitoare, cu Alexandria, e vorba de Șchiopu, Tereche și Vulpe“, a explicat, supărat, Mugur Gușatu, pentru GdS.

Brigada de arbitri a fost formată din centralul Dorin Burloiu (Galați) și asistenții Florian Alexandru Vișa (Galați) și Dorinel Colnicianu (Tulcea). Observatori au fost Marin Nițu (Bragadiru) și Andrei Simonis (București).

CSO Filiași ocupă locul zece în Liga a III-a, seria 3, după acest meci, iar în etapa viitoare, a 13-a, va evolua pe teren propriu împotriva grupării CSM Alexandria, confruntarea fiind programată vineri, 16 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS