17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Laurenţiu Rus şi-a primit pedeapsa pentru faultul oribil asupra lui Mihăilă

Fotbal / Laurenţiu Rus şi-a primit pedeapsa pentru faultul oribil asupra lui Mihăilă

Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul LPF a analizat, printre altele, eliminarea jucătorului Laurenţiu Rus, din meciul Poli Iaşi – Universitatea Craiova 0-3, în urma faultului horror pe care l-a comis asupra tânărului atacant al Ştiinţei, Valentin Mihăilă, care a părăsit terenul fără cunoştinţă, ajungând la spital.

„În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Rus Laurențiu (CSM Poli Iași) cu suspendare pentru nouă jocuri și o penalitate de 20.000 lei; În baza art. 58.5, coroborat cu art. 60.5.a din ROAF, cu aplicarea art. 83.18 din RD, se sancționează cluburile CSM Poli Iași și U Craiova cu o penalitate de 3.000 lei fiecare (Întârzierea începerii jocului și reluarea acestuia dupa pauză)“, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul LPF.

Astfel, Laurenţiu Rus va reveni pe teren la mijlocul lunii februarie 2019, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular.
Valentin Mihăilă a trecut cu bine peste accidentarea suferită, este perfect sănătos, dar va fi menajat în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS