3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m) / Universitatea Craiova şi-a aflat adversara din optimile Cupei. Vezi ce declară antrenorul!

Handbal (m) / Universitatea Craiova şi-a aflat adversara din optimile Cupei. Vezi ce declară antrenorul!

Astăzi, la sediul Federaţiei Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorţi a optimilor Cupei României, fază care se va desfăşura sâmbătă, 8 decembrie, într-o singură manşă, gazde fiind primele echipe extrase din urne. Astfel, Universitatea Craiova, care s-a calificat în optimi după o victorie frumoasă în 16-imi în faţa formaţiei HC Odorhei, va evolua împotriva echipei CS Unirea Sânnicolau Mare, meciul fiind programat în Bănie, în Sala „Ion Constantinescu“. Craiova şi Sânnicolau Mare sunt colege în seria C a Diviziei A, iar în clasament, în momentul de faţă, prima poziţie este ocupată de gruparea din Bănie, în timp ce adversara se regăseşte pe trei.

Antrenorul Cătălin Popescu (foto) a declarat, în exclusivitate pentru GdS, că este mulţumit de tragerea la sorţi şi că este un avantaj că meciul din Cupă se joacă la Craiova, întrucât cu câteva zile înainte cele două formaţii se vor întâlni în campionat.

„Sunt mulţumit de tragere, am picat cu o echipă din seria noastră. Prima dată jucăm în campionat la ei, pe 17 noiembrie, şi apoi jucăm pe 8 decembrie la noi, pentru că noi am fost extraşi primii din urnă. Cam de două ori avuserăm noroc, pentru că puteam să jucăm cu o echipă din prima ligă. Pornim cu prima şansă ţinând cont că jucăm în sala noastră, dar trebuie să demonstrăm şi în teren că suntem mai buni. Şi ei au o echipă bunicică, s-au pus pe picioare în ultimul timp, au câştigat la Târgu Jiu acum, dar am încredere că băieţii vor face un meci bun şi ne vom impune. O să-i studiem atent şi în meciul direct, deci nu ar trebui să avem probleme“, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.

Iată programul complet al optimilor din Cupa României la handbal masculin: CSM Bacău – SCM Politehnica Timişoara, CSM Focşani – HC Buzău, Potaissa Turda – CSM Bucureşti, HCM Sighişoara – CS Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova – CS Unirea Sânnicolau Mare, CSA Steaua Bucureşti – AHC Dobrogea Sud, CSM Vaslui – Universitatea Cluj, Minau Baia Mare – AHC Dunărea Călăraşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS