8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Craiovenii au făcut treabă bună la Oneşti

Lupte / Craiovenii au făcut treabă bună la Oneşti

În intervalul 1-4 noiembrie, la Oneşti, s-a desfăşurat Campionatul Național de lupte destinat juniorilor 3 și 4. Au participat 654 de sportivi la cele trei stiluri, lupte libere, lupte feminin și lupte Greco Romane, iar Craiova a fost prentă prin sportivii de la LPS Petrache Trişcu, Universitatea Craiova şi CSM Craiova.
Astfel, sportivii de la LPS Petrache Trişcu, profesor Valentin Boboşca, au obţinut următoarele rezultate: Juniori 4: Sorin Lăzărică – locul 2 la categoria 32 kg, Tommaso Dascălu – locul 2 la categoria 35 kg. Tot de la LPS, elevii lui Aurel și Marius Cimpoeru au înregistrat următoarele rezultate: juniori 4: Cazacu Luca – loc 2 la categoria 46 kg; juniori 3: Alisa Bora locul 2 la categoria 39 kg, Adriana Iovan – locul 2 la categoria 50 kg și Mihalcea Adelina – locul 3 la categoria la 72 kg.
Pe podium a urcat și Cocoșilă Daniel (profesor Valentin Boboşca), de la CSM Craiova, acesta ocupând locul 3 la categoria 60 kg de la juniori 4.
La rândul său, Universitatea Craiova l-a avut în concurs pe David Boicea, care a ocupat locul 5 la categoria 42kg – juniori 4, antrenori Aurel și Marius Cimpoeru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS