16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „U“ Craiova s-a calificat în sferturile Cupei României. Alb-albaștrii au jucat doar o repriză!

Fotbal / „U“ Craiova s-a calificat în sferturile Cupei României. Alb-albaștrii au jucat doar o repriză!

Unversitatea Craiova s-a calificat în sferurile de finală ale Cupei României, după ce a învins cu scorul de 4-1, în această seară, în optimi, pe Turris-Oltul Turnu Măgurele, pe terenul divizionarei C. De menționat că evoluția trupei lui Devis Mangia din prima repriză a lăsat de dorit, însă în partea secundă a accelerat ceva mai mult și s-a revanșat, înscriind suficient cât să-și repare imaginea.

Gazdele au deschis scorul prin Alex Fotescu, fost atacant al echipei CSO Filiași, care a profitat de o intervenție slabă a lui Donkor, l-a driblat pe Popescu și a împins mingea în plasă de la zece metri (’33, 1-0).

Alb-albaștrii au restabilit egalitatea prin Isaac Donkor, care a pus latul de la un metru la o minge venită de la Ferreira, după o centrare venită de la Cicâldău (’49, 1-1).

La doar două minute, Bancu a făcut 1-2, după ce a reluat de la doi metri o centrare venită de pe dreapta de la Dimitrov (’51, 1-2).

Știința și-a mărit avantajul de pe tabelă prin Andrei  Burlacu, care a fost servit cu o pasă pe culoar de Dimitrov, a pătruns în care și a șutat imparabil la colțul din stânga al porții (’79, 1-3).

Rezultatul final l-a stabilit Alex Cicâldău, care a primit un assist de la Koljic, a pătruns în careu și a finalizat de la opt metri pe lângă portarul ieșit în întâmpinare (’88, 1-4).

Turnu Măgurele: I. Poiană – C. Juncănaru, A. Sălcianu, B. Matei, F. Mitrea – C. Savin, L. Băjenaru (’85, Dincă) – G. Mărioara (’66, Pahonțu), A. Pencea (’80, Tescan), A. Fotescu – C. Dragu. Antrenor: EriK Lincar.

„U“ Craiova: L. Popescu – I. Donkor, T. Ferreira, M. Briceag – R. Dimitrov, A. Cicâldău, M. Fedele, N. Bancu – C. Meza Colli (’46, Mateiu), N. Rocha (’46, Koljic), R. Baicu (’72, Burlacu). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Mărioara ’2, Juncănaru ’28, Fotescu ’34 / Mateiu ’75, Briceag ’83.

Au arbitrat: Eduard Ioniță (Galați) – Sebastian Stoianov (Constanța), Romică Bîrdeș (Pitești).

Observatori: Cătălin Eugen Popescu (Ploiești), Cornel Sorescu (Pitești).

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci în compania lui Poli Iași, confruntarea din runda a 14-a (prima din retur) fiind programată vineri, de la ora 21.00, în Copou.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS