12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCe meci, ce victorie!

Ce meci, ce victorie!

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova a reușit să facă un meci mare sâmbătă seară, în Sala Polivalentă din Bănie, contra principalei candidate la titlu, Volei Municipal Zalău, într-o partidă din cadrul etapei a doua a Diviziei A1. Alb-albaștrii au învins cu 3-2 (22-25, 27-25, 14-25, 25-18, 15-10), într-un meci în care valoarea și experiența lui Laurențiu Lică și-a spus cuvântul. Confruntarea s-a întins pe durata a 123 de minute. De apreciat și ceilalți componenți ai lotului, care au dat dovadă de multă tărie de caracter și de altruism, acestea fiind elementele care au dominat ultimele două seturi.
SCM „U“ Craiova: Hallilovic (4 puncte), Lică (22), Milivojevic (8), Imhoff (8), Sestan (14), Olteanu (8) – Majstorovic. Au mai intrat: Ene (3), Lupu (4), Georgescu, Teleleu și Călin.
VM Zalău: Jeliazkov (22), Bălean (21), Mihalcea (12), D. Dal Bosco (11), Spînu (10), Bartha (2), Gradinarov (1), Constantin (1), Kroiss, Gheorghiță, Matei, M. Dal Bosco.
În etapa următoare, SCMU Craiova va juca în deplasare, la Piatra Neamț.

Pascu: Am avut o echipă pe sufletul meu

La finele întâlnirii, antrenorul formației SCM „U“ Craiova, Dănuț Pascu, și-a felicitat elevii pentru modul în care au luptat și speră să vadă aceeași atitudine și în confruntările viitoare.
„A fost o victorie fantastică, având în vedere faptul că Zalăul, așa cum am mai spus, este una dintre pretendentele la titlu, o echipă foarte solidă, bine așezată în teren, bine antrenată, cu jucători de valoare. O victorie cu o astfel de echipă nu poate decât să ne dea aripi pentru meciurile viitoare. A fost și o luptă tactică între mine și antrenorul adversarilor. În plus de asta, să nu uităm că Zalăul îl are pe Bartha, care a jucat la noi, știe cum gândesc eu, cum pregătesc meciul și astăzi l-am văzut tot timpul cu privirea la mine să vadă ce le spun jucătorilor. Una peste alta, trebuie să spun că și aportul publicului a fost fantastic, ca și jucătorii care și-au dorit mult victoria și au luptat. Am avut o echipă pe sufletul meu și sper să ținem acest ritm și să menținem ridicată ștacheta și la următoarele meciuri“, a declarat Dănuț Pascu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS