17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliştii Craiovei au făcut spectacol cu Sibiul

Baschetbaliştii Craiovei au făcut spectacol cu Sibiul

Baschetbaliştii de la SCM „U“ Craiova au bifat al doilea succes consecutiv din noul sezon competiţional al Ligii Naţionale. După victoria de la Dinamo, elevii lui Aleksander Todorov s-au impus sâmbătă seară, pe teren propriu, în faţa echipei CSU Sibiu, cu scorul de 74-41 (19-14, 18-13; 22-19, 15-25), la capătul unui joc controlat în totalitate, dar cu ceva emoţii spre final.
SCM „U“ Craiova: Porter Troupe (10 puncte), Goran Gajovic (2), Igor Mijajlovic (14), Jason Boone (21), Amedeo Casale (8), Ionuţ Berceanu (2), Sebastian Ionescu (1), Curry (13), Radukic (4).
„Este o victorie foarte importantă pentru noi, am muncit foarte mult pentru ea şi sper ca acesta să fie începutul unui mare şir de victorii acasă. Am avut un moment în care am început să cădem, dar am reuşit să ne trezim şi să ţinem meciul în mâinile noastre. Această victorie cu Sibiul ne dă o motivaţie foarte mare. Atmosfera a fost fantastică şi ne dorim şi mai mulţi oameni la sală“, a declarat Amenedeo Casale, pentru GdS.
„Ne-am simţit bine pentru primul meci acasă. Suntem mândri de noi, am făcut o imagine foarte frumoasă echipei, am avut publicul alături şi asta ne bucură mult. Suntem o echipă unită şi cred că asta o să ne ajute să câştigăm în continuare. Vine un meci la fel de greu, cu Oradea, o să-l tratăm cu atenţie şi o să dăm tot ce putem să-l câştigăm“, a afirmat Sebastian Ionescu, pentru GdS.
„A fost o victorie minunată reuşită de echipă, am făcut un meci mare pentru că ne-am antrenat din greu toată săptămâna. Cred că am arătat tuturor de ce suntem în stare, dar trebuie să continuăm să fim uniţi şi aşa vom câştiga şi alte partide. Publicul a fost minunat şi îmi amintesc cum a fost când jucam împotriva Craiovei anul trecut. Suporterii erau foarte gălăgioşi şi puneau mult suflet. Ne aşteaptă alt meci dificil duminica viitoare, cu Oradea, dar o să avem o atitudine bună şi cu încrederea pe care am dobândit-o vom obţine un rezultat pozitiv“, a spus Jason Boone, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS