10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele doljene şi-au propus o etapă prolifică

Echipele doljene şi-au propus o etapă prolifică

Runda a 9-a din Liga a III-a, seria 3 se anunţă foarte interesantă pentru reprezentantele Doljului. Prima formaţie care intră în „focuri“ este CSO Filiaşi, care întâlneşte vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, pe Municipal Braşov, una dintre contracandidatele la promovare. Preşedintele Florin Spânu susţine că nu este o presiune în plus pe elevii lui Mugur Guşatu (foto, centru), dar că toată lumea îşi doreşte victoria pentru a face uitată înfrângerea de la Bradu.

„Pentru noi nu este meci special, aşa cum spun unii, îl tratăm la fel ca pe celelalte. După această săptămână de pregătire i-am văzut pe băieţi foarte motivaţi şi sunt convins că va fi un joc frumos şi că după cele 90 de minute vom avea cele trei puncte în clasament. Este foarte important acest meci, pentru că diferenţa de puncte între prima clasată şi echipa de pe locul zece este foarte mică, iar o victorie ne propulsează pe primul loc, cel puţin până sâmbătă, când se vor juca restul meciurilor. Nu sunt probleme de lot, iar jucătorii sunt decişi să se revanşeze pentru meciul slab de la Bradu“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

FCU are viaţă grea

Sâmbătă îi vine rândul nou promovatei FCU Craiova să joace. Revenită de curând sub comanda lui Nicolo Napoli, antrenor cu care a promovat în Liga a III-a, gruparea olteană va juca în deplasare în compania celor de la Unirea Bascov, una dintre formaţiile cu pretenţii la Liga a II-a la începutul acestui sezon. Confruntarea este programată de la ora 15.00, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

„Satelitul“ Ştiinţei joacă duminică

O confruntare aparent uşoară o are echipa secundă a Universităţii Craiova, care şi-a programat întâlnirea cu Atletic Bradu duminică, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv“.

„Nu ştim foarte multe detalii despre Atletic Bradu, cunoaştem doar o parte dintre jucătorii de anul trecut. Au o echipă bunicică, dar au început slab campionatul şi nu stau bine în clasament. Am văzut că în etapa trecută au câştigat acasă cu CSO Filiaşi, care este o echipă bună, deci trebuie să fim precauţi şi să dăm totul pe teren. Noi avem un moral bun, este o atmosferă foarte bună după victoria de la Moreni şi ne dorim să o bifăm şi pe cea de-a treia. Eu cred că am depăşit momentele nefaste şi nu o să mai ieşim cu capetele în pământ de pe stadionul «Extensiv». Sper să nu repetăm greşelile din trecut, când conduceam la pauză, iar la reluare aveam două-trei momente de neateţie şi primeam gol“, a declarat mijlocaşul „satelitului“, Alex Dinu, pentru GdS.

Acesta speră să continue forma bună arătată în ultimul timp să facă şi el saltul la prima echipă a Ştiinţei: „Sunt bine, mă simt exact cum eram înainte de accidentarea de la genunchi. Am şi jucat în ultimele meciuri. Duminică am fost la prima echipă, unde am participat la un joc-şcoală, şi a fost bine. Mă pregătesc cât pot de bine, sper să am un randament bun la echipa a doua şi îmi aştept rândul să fac trecerea la formaţia de seniori“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS