9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care va terminat anul pe primul loc în clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc în perioada 21-28 octombrie, informează site-ul WTA.

„Decizia a fost una dificilă pentru mine. E mereu dificil să te retragi de la un turneu mare. Cred că e pentru prima oară în viaţa mea când o fac. A fost greu, dar e mai bine pentru sănătatea mea”, a spus Halep pentru WTA Insider.

„Darren (antrenorul său, Darren Cahill, n. red.) a fost sută la sută în favoarea retragerii, deoarece este îngrijorat pentru spatele meu şi e mai bine să pui sănătatea pe primul lor întotdeauna. A fost la fel cu mine încă de la început. Deci a fost mai sigur decât mine că trebuie să ne retragem. Când am auzit că e de acord cu acest lucru, mi-a fost mai uşor să iau decizia”, a mărturisit Halep.

„Spatele meu nu este bine. Nu m-am antrenat timp de patru săptămâni şi nu sunt pregătită să evoluez la acest nivel. Nu e uşor să ies pe teren şi să joc în acest moment”, a precizat Simona Halep.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS