21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Leii“ au strâns puncte la Cluj și Bihor

„Leii“ au strâns puncte la Cluj și Bihor

Universitatea Craiova are cu ce se lăuda și după runda a treia de la Liga Elitelor, chiar dacă „republicanii“ au jucat la sute de kilometri distanță.
Astfel, la Under 19, „leii“ lui Bruno Vienescu au remizat sâmbătă pe terenul formației Universitatea Cluj, principala contracandidată la prima poziție. Golul Științei de pe stadionul „Clujana“ a fost marcat de Boștină.

Antrenorul Universității Craiova U19, Bruno Vienescu, a început meciul din Ardeal cu următorul unsprezece: Preduț – Popescu, C. Dobre, Iana, Moga – Negrea, Simon – A. Dobre, Zbona, Sima – Boștină. Pe parcurs i-a mai introdus pe Neaga, Moldovan, Pătulea, Pascu și Rezeanu.

În urma acestui rezultat, Craiova continuă să ocupe prima poziție în clasament, cu 7 puncte, la egalitate cu Universitatea Cluj, dar cu un golaveraj mai bun: 11-2, respectiv 9-3. În runda următoare, elevii lui Bruno Vienescu vor evolua în Bănie, în compania formației similare a clubului CSM Școlar Reșița, confruntarea fiind programată sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul „Aripile“.

Trupa lui Petrișor a cunoscut victoria

Un rezultat de aplaudat l-au înregistrat juniorii sub 17 ani ai Universității Craiova. Trupa antrenată de Nelu Petrișor s-a impus categoric, cu scorul de 3-0, pe stadionul „Tineretului“ din Oradea, în fața celor de la LPS Bihorul. Victoria a fost bifată prin golurile semnate de Mitran, Andrei și Danciu.

Antrenorul Nelu Petrișor a mizat pe următorul unsprezece: Păușescu – Militaru, Stan, Mitran, Andrei – Guță, Negrea – D. Popa, Danciu, Ruican – Viespe. Pe parcursul meciului au mai intrat: Popescu, Cristea, Florea, Drăghici și V. Popa.

Universitatea Craiova U17 a urcat un loc în clasament după succesul de la Oradea, de pe patru, pe trei, având șase puncte, cu trei mai puțin decât liderul LPS Banatul Timișoara și cu unul decât a doua clasată, CFR Cluj.
În partida viitoare, juniorii sub 17 ani ai Științei au ocazia să o detroneze pe LPS Banatul Timişoara, meciul direct fiind programat sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „Aripile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS