24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Gușatu exultă după al cincilea succes consecutiv

Trupa lui Gușatu exultă după al cincilea succes consecutiv

Echipa de fotbal CSO Filiași a reușit cel mai bun început de campionat de când se află la Liga a III-a. Elevii lui Mugur Gușatu au transpirat bine săptămâna trecută cu Flacăra Moreni, dar s-au impus cu 1-0, grație golului marcat de Mihai Șchipou, și astfel au înregistrat cel de-al cincilea succes consecutiv. Ca o recompensă morală, CSO Filiași se regăsește pe locul doi în seria a 3-a după șapte etape, cu 16 puncte, la doar unul distanță de liderul Unirea Bascov. Pentru Aurel Lupu și colegii săi urmează un joc în deplasare, la Atletic Bradu, programat vineri, 12 octombrie, de la ora 15.00.

Gușatu: Trebuie să jucăm un fotbal plăcut și eficient

Antrenorul grupării doljene, Mugur Gușatu, a admis că victoria cu Flacăra Moreni a fost foarte muncită, dar meritată.

„A fost o victorie foarte muncită. Au alergat mult băieții, unii au avut crampe, dar pe parcurs vom îmbunătăți condiția fizică și nu vom mai avea probleme. Atacanții noștri au prins o zi mai puțin fastă, dar e bine că am câștigat și am meritat victoria. Este al cincilea succes consecutiv, dar nu asta contează, pentru că va veni și vremea când vom pierde. Trebuie să progresăm, să jucăm un fotbal plăcut și eficient. Păcat că starea terenului de aici lasă de dorit și asta ne și împiedică să etalăm un fotbal mai frumos. Așteptăm cu interes următoarea etapă, ne pregătim toată săptămâna și sperăm să obținem un rezultat bun și la Bradu“, a declarat Mugur Gușatu, pentru GdS.

Crușoveanu: Sperăm să rămânem acolo sus

La rândul lor, jucătorii lui CSO Filiași sunt fericiți și cu locul doi din clasament, asta după ce pentru câteva ore, până la jocurile de sâmbătă, au fost lideri.

„Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte și mă bucur că suntem în față în clasament. Vin după o accidentare, am jucat nerefăcut complet, dar sper ca în etapele următoare să fiu apt și să-mi reiau locul în primul unsprezece. A fost un meci greu cu Moreniul, au stat foarte bine în teren, dar echipa noastră a alergat mult și suntem fericiți că am câștigat. Avem cinci victorii consecutive, nici nu cred că s-a mai întâmplat asta de când echipa este la Liga a III-a, și sperăm ca în etapa viitoare, la Bradu, să vină și a șasea. Putem face și o poză cu clasamentul în prezent. Nu știu dacă glumim cu promovarea, noi sperăm să rămânem acolo sus“, a spus mijlocașul Fabian Crușoveanu, pentru GdS.

„Îi dedic acest gol și această victorie familiei Bălașa, pentru că vreau să știe că suntem alături de ei la necazul prin care trec prin moartea fiului lor, Alinuș. Ne dorim ca în continuare să facem meciuri cât mai bune. Suntem pe locul doi și ne place mult. Ușor-ușor am intrat în formă și sperăm să creștem de la meci, la meci. Sperăm să mergem și la meciul cu Bradu la fel de concentrați și sperăm să aducem o nouă victorie și să trecem pe primul loc“, a afirmat fundașul Mihai Șchiopu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS