13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii au capotat în fața Aradului

Fotbal / Pandurii au capotat în fața Aradului

Pandurii Târgu Jiu a bifat vineri prima înfrângere de pe teren propriu, după ce a cedat cu 2-1 întâlnirea cu UTA Arad, din etapa a 10-a din Liga a II-a. Semnele proaste au apărut în prima parte, când Daniel Pârvulescu a irosit o lovitură de pedeapsă (’30). Mijlocașul pandurilor s-a revanșat în partea secundă, când a deschis scorul un un șut de la 13 metri (’55, 1-0). Oaspeții nu s-au resemnat și au reușit egalarea prin Paul Cubleșan, care a reluat cu capul de la doi metri o minge scăpată de portarul Cotolan (’73, 1-1). UTA a dat lovitura în ultimul minut regulamentar, când Lucian Oprea l-a învins pe Cotolan cu o lovitură de cap de la șase metri (’90).

Pandurii: Mih. Cotolan – Nic. Cotolan, D. Ciobanu, Konate, Vasilescu – Raiciu (’74, Trancă), Cenaj – Tudoran (’60, Blejdea), D. Pîrvulescu, Vodă – Nsiah (’83, P. Popescu). Antrenor: Adrian Bogoi.

UTA: Bodea – R. Iuga, Al. Manea, El Hasni (’33, Cubleșan), Copaci – Coulibaly, An. Enescu – D. Popa (’75, Janos), Cr. Matei (’64, L. Oprea), Vădrariu – C. Rus. Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonașe galbene: Konate / El Hasni.

Au arbitrat: Denis Haidiner – Damian Antal, George Duță.

În urma acestui insucces, Pandurii ocupă locul cinci, iar în etapa viitoare va juca la Clinceni, cu Academica, întâlnirea fiind programată marți, de la ora 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS