17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep va juca la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep va juca la Turneul Campioanelor de la Singapore

„Cu siguranţă voi juca la Singapore” a declarat Simona Halep, care a anunțat la începutul săptămânii că a fost diagnosticată cu hernie de disc. Kinetoterapeutul Gelu Cosma tratează hernia de disc cu care a fost diagnosticată Simona Halep prin terapie manuală și fizioterapie, fără a exclude crioterapia.

„Mă simt destul de ok. Bineînţeles că am fost îngrijorată, dar am făcut RMN şi acum ştiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme în trecut, dar acum este un pic mai mult. O să fac recuperare, o să fac tratament, fizioterapie, atât, nimic mai mult. Şi sper să fiu aptă să joc la turnee”, a declarat sportiva.

Liderul mondial în tenisul feminin va urma un tratament conservator bazat pe medicaţie cu substanţe nutritive şi recuperare prin exerciţii trigger-point şi mobilizari vertebrale pentru musculatura profundă afectată.

„Cred că voi mai face pauză încă o săptămână, fără să joc tenis şi după aceea o să o iau uşor-uşor. Am fost îngrijorată şi eu la început când nu ştiam ce am, însă după ce am făcut RMN-ul şi am vorbit cu medicii m-am relaxat”, a precizat Simona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS