12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Spânu vrea Filiașiul pe primul loc

Florin Spânu vrea Filiașiul pe primul loc

Ocupanta locului trei în Liga a III-a, seria 3, CSO Filiași, întâlnește mâine, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, pe Flacăra Moreni, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a, iar președintele grupării doljene, Florin Spânu (foto), se așteaptă la un joc bun și o victorie din partea elevilor lui Mugur Gușatu.

„Cu Flacăra Moreni va fi un joc greu, cum au fost toate celelalte de până acum, pentru că în momentul de față poziția noastră din clasament o să dea ambiție echipelor cu care jucăm. Cred că seria 3 este foarte bună, cu formații apropiate valoric, unde primele opt echipe, cu o victorie sau două, pot să ajungă pe podium. În ceea ce ne privește, nu a fost atât de greu să ajungem pe locul trei, mai greu va fi să ne menținem, iar pentru asta trebuie să tratăm fiecare joc cu maximă seriozitate. Sunt convins că băieții noștri își doresc să fie acolo, sus, au demonstrat că au valoare și sunt convins că vineri vom câștiga cele trei puncte“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.
„Va absenta Cocină, care are probleme cu ligamentele și o să meargă săptămâna viitoare la un control, și Rodemis Trifu, care va relua pregătirea într-o săptămână. În rest nu avem probleme de lot. Echipa s-a pregătit foarte bine, astăzi (miercuri – n.r.) am susținut și o mică ședință, și sper ca în maximum trei etape să fie pe primul loc“, a completat Spânu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS