17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Ştefan Radu vrea să-şi încheie cariera la Lazio

Fotbal / Ştefan Radu vrea să-şi încheie cariera la Lazio

Fundaşul Ştefan Radu vrea să-şi încheie cariera la Lazio, a declarat Matteo Materazzi, agentul fotbalistului care evoluează la echipa din capitala Italiei din ianuarie 2008, informează site-ul Citta Celeste, citat de Agerpres.
Radu, care pe 22 octombrie va împlini 32 de ani, este legat prin contract de Lazio până în iunie 2020. Presa italiană a anunţat de mai mult timp că fundaşul este hotărât să joace la formaţia biancoceleste până la finalul carierei.

„Prelungirea contractului nu este o urgenţă, acum prioritatea lui Ştefan este să se refacă după accidentare şi să revină cât mai rapid pe gazon. Mai are doi ani de contract, dorinţa lui şi a clubului e să-şi încheie cariera aici, să mai rămână 4-5 ani, dar încă nu e prevăzută o discuţie pentru a aprofunda subiectul. Există însă condiţii s-o facem”, a spus agentul.

Radu s-a accidentat la coapsa stângă în meciul de campionat cu Empoli (1-0) de pe 16 septembrie, iar examenele medicale la care a fost supus au arătat că el va lipsi cel puţin 20 de zile.
Potrivit site-ului tuttomercatoweb.com, Radu a început să se antreneze cu restul echipei.
Lazio o va întâlni joi pe Eintracht Frankfurt, în deplasare, în Grupa H din Europa League.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS