13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu ieșit cam roșiori din clinciul cu Sporting

Au ieșit cam roșiori din clinciul cu Sporting

Echipa secundă a Universității Craiova a dezamăgit sâmbătă după-amiază, deși părea net superioară rivalei Sporting Roșiori. Alb-albaștrii cei mici au repetat evoluția cu Unirea Bascov și cu CSO Filiași, când au etalat un fotbal excelent o repriză și au fost de nerecunoscut în cea de-a doua, și a ieșit doar o remiză, scor 2-2 (Jovan Markovic ’23, Rossi ’39 / Roman ’1, Brânceanu ’49).

Jovan Markovic (în alb) a marcat un gol superb şi a realizat şi alte faze frumoase în jocul cu Sporting Roşiori (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul „satelitului“, Dragoș Bon, nu-și explică semieșecul, mai ales că în prima repriză totul era sub control.
„Ne doream foarte mult să legăm două victorii, pentru că am făcut o partidă organizată și reușisem victoria la Pucioasa și ne așteptam să facem un joc și mai bun acum. Am făcut din nou o primă repriză foarte bună, chiar dacă jocul a plecat de la 0-1, pentru că am luat gol în primul minut, dar am avut putere și am întors rezultatul. Din păcate, repriza a doua a fost slabă și m-a nemulțumit total jocul băieților. E inexplicabil modul de abordare, relaxarea și lipsa de concentrare a jucătorilor“, a tunat Dragoș Bon, după meci.

Markovic: Sper ca data viitoare să marchez și să și câștigăm

Atacantul Jovan Markovic a repetat isprava de la meciul cu Unirea Bascov, de pe „Extensiv“, când a marcat, dar a ieșit doar un egal, 1-1, și a afirmat după meciul cu Roșiori că nu se poate bucura de reușită, ținând cont că nu a fost bifată victoria.
„Mă bucur că am marcat și în acest meci, dar îmi pare rău că nu am câștigat. Cred că meritam să ne impunem, am avut mai multe ocazii decât ei, dar am încasat două goluri în urma unor greșeli copilărești și așa s-a scris istoria meciului. Mergem înainte, nu avem ce face. Sper ca data viitoare să marchez și să și câștigăm. Am început să înscriu la aproape toate meciurile, am făcut-o la «satelit» și la naționala Under 19, și sper să continuu așa, să marchez cât de curând și la prima echipă“, a declarat Markovic, pentru GdS.
Jovan Markovic are trei goluri în cinci etape jucate la echipa secundă.

Șoavă: Meritam să câștigăm

Nici tehnicianul celor de la Sporting Roșiori, Florin Șoavă, nu a fost mulțumit cu egalul.
„A fost un joc foarte palpitant. Știam că întâlnim o echipă foarte tânără, completată cu câțiva jucători de la echipa mare, cu un ritm de joc excelent. În prima repriză am avut probleme cu accidentările, cu Scumpu și Gomes, am suferit puțin, deși am deschis scorul pe o greșeală a lor, au controlat jocul. Odată cu schimbările de la pauză am câștigat mijlocul terenului și am irosit ocazii mari și puteam câștiga. E bun și un punct, dar cred că meritam să câștigăm, pentru că am făcut un joc excelent în repriza a doua“, a declarat Florin Șoavă, pentru GdS.
Pentru Universitatea II Craiova vine o deplasare în Ardeal, urmând să joace împotriva lui Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a 6-a din Liga a III-a, seria 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS