16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDragoș Bon: La Pucioasa am arătat o organizare foarte bună

Dragoș Bon: La Pucioasa am arătat o organizare foarte bună

Antrenorul formației secunde a Universității Craiova, Dragoș Bon, a explicat, pentru GdS, care a fost cheia succesului înregistrat sâmbătă, în deplasare, scor 2-1 (Jovan Markovic ’33, Alex Vulpe’69 / Leotescu’39), în fața formației FC Pucioasa.

„Am reușit să câștigăm la Pucioasa, pe un teren unde nu foarte multe formații vor reuși să adune puncte. Am întâlnit o echipă foarte dificilă, dar de data aceasta nu am mai repetat greșelile din etapele trecute, când am condus la fiecare meci și nu am reușit să păstrăm avantajul până la final și ori a fost egalitate, ori am pierdut, cum a fost cazul în confruntarea cu CSO Filiași. La Pucioasa am arătat o organizare foarte bună și trebuie să-mi felicit jucătorii, pentru că au dat dovadă de maturitate, deși majoritatea sunt foarte tineri. Sper ca acest rezultat pozitiv să descătușeze jucătorii, pentru că au nevoie de rezultate pozitive pentru a căpăta încredere și pentru a-și arătat calitățile“, a declarat tehnicianul „satelitului“, remarcându-l pe Jovan Markovic, care a înscris aproape la fiecare joc: „Markovic demonstrează că dacă nu are probleme de sănătate va avea o ascensiune foarte mare. Sunt fericit că a reușit să marcheze atât la noi, cât și în meciurile echipei naționale Under 19 contra Ciprului. E un jucător de mare perspectivă, care muncește foarte mult pentru că vrea să ajungă un fotbalist mare“.

„Suntem pe un drum bun“

În runda viitoare, „satelitul“ Științei va primi vizita celor de la Sporting Roșiori, confruntarea fiind programată sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“.

„Suntem pe un drum bun și sper să câștigăm următoarele jocuri. Trebuie să ținem cont că două-trei victorii consecutive ne pot duce în fruntea clasamentului, iar noi ne dorim foarte mult să fim acolo, în față, și nu avem voie să mai pierdem puncte cu ușurință, așa cum am făcut-o în acest început de campionat“, a mai spus Dragoș Bon, care în meciul cu FC Pucioasa a folosit următorii jucători: „U“ Craiova II: Dică – Borța, Popa (’31, R. Bogdan), Țoiu, Juncu – Șerban (’58, Al. Dinu), Țegle – Constantin, Rossi, Trancă (’66, Al. Vulpe) – Markovic (’86, Nițu).

În urma acestui succes, Universitatea II Craiova a urcat de pe locul 12, pe 10, cu 5 puncte contabilizate în patru etape din Liga a III-a, seria 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS