7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: CSO Filiași și-a completat staff-ul tehnic. A cooptat un alt fost membru de la CCJ al „U” Craiova

Fotbal / Exclusiv: CSO Filiași și-a completat staff-ul tehnic. A cooptat un alt fost membru de la CCJ al „U” Craiova

Divizionara C CSO Filiași continuă să-și întărească staff-ul tehnic. După ce la sfârșitul săptămânii trecute l-a numit antrenor principal pe Mugur Gușatu, acum conducătorii formației doljene l-au convins și pe Cătălin Brândușoiu să vină la echipă și să se ocupe de pregătirea fizică a fotbaliștilor. Ca și Mugur Gușatu, preparatorul fizic a venit liber de contract, după ce în vară i-a expirat înțelegerea cu Centrul de Copii și Juniori al Universității Craiova.

„Ne-am înțeles cu Cătălin Brândușoiu să se ocupe de pregătirea fizică în acest sezon la echipa noastră și sunt foarte bucuros că am reușit acest lucru, pentru că el este un tip profesionist și noi aveam mare nevoie de cineva cu experiența sa. A mai colaborat cu Mugur Gușatu și e clar că împreună vor face o treabă bună”, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.

Antrenorul Mugur Gușatu și preparatorul fizic Cătălin Brândușoiu vor bifa primul meci oficial la CSO Filiași în confruntarea de sâmbătă, de la ora 17.00, din deplasare, cu Sporting Roșiorii de Vede.
CSO Filiași ocupă locul 10 în C3 după trei runde, cu 4 puncte contabilizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS