12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNicki Pârvulescu: Obiectivul nu e salvarea de la retrogradare!

Nicki Pârvulescu: Obiectivul nu e salvarea de la retrogradare!

Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanța 5-3

Au marcat: Daniel Ciobanu (‘30), George Tudoran (‘35 – penalti), Nicușor Pârvulescu (‘46, ‘67), Andrei Bledea (‘90+5) / Rafael Licu (‘21), Marius Fotescu (‘38) și Moussa Konate (‘63).
Pandurii: M. Cotolan – R. Gheorghe (‘57, Trancă), D. Ciobanu, Konate, Al. Vasilescu – Brînzan, Cenaj, Vodă – Tudoran (‘85, P. Popescu), Nsiah (‘75, Blejdea), N. Pîrvulescu. Antrenor: Adrian Bogoi.
Farul: Stavrev – Iani, Roumadi, K. Twumasi, Zamfir – Doumbia (‘71, G. Păun), Diakite (‘37, Fotescu), Tudorică – Al. Grigoraş (‘58, Cocîrlă), Jallow, Licu. Antrenor: Ion Barbu.

Pandurii Târgu Jiu a reușit să-și adjudece duminică toate cele trei puncte puse în jocul contra Farului Constanța, învingând cu 5-3, pe terenul sintetic. După acest succes din etapa a șasea din Liga a II-a, formația gorjeană a urcat de pe locul zece, pe șase, cu 11 puncte, la patru distanță de liderul Academica Clinceni.

Nicușor Pârvulescu, autorul unei duble contra „marinarilor“ și unul dintre cei mai buni fotbaliști ai pandurilor din acest început de sezon, i-a asigurat pe fanii echipei Pandurii că gruparea din Târgu Jiu nu se va bate pentru evitarea retrogradării, ca în sezonul trecut, ci va termina pe un loc foarte bun, mai ales dacă va fi liniște din punct de vedere financiar.

„Suntem jucători tineri şi ne dorim să creştem de la meci la meci. La finalul campionatului vom vedea pe ce loc vom termina. Contează mult că jucăm acasă, ne simţim susţinuţi, împinşi de la spate de public. Cu siguranţă, obiectivul nu e salvarea de la retrogradare, suntem jucători cu calitate. Din iarnă poate situaţia financiară va fi mai stabilă la club. E cel mai nebun meci. A mai fost cel cu Brăila, dar, din fericire, acum am reuşit victoria“, a declarat „Nicki” Pîrvulescu, la Digi Sport.

Bogoi: Merităm victoria

La rândul său, Adrian Bogoi, antrenorul pandurilor, s-a bucurat pentru succesul înregistrat, dar nu a trecut cu vederea momentele slabe din jocul elevilor săi.

„Suntem foarte fericiţi că am obţinut trei puncte după un joc spectaculos şi foarte bun. Din păcate, am făcut câteva greşeli în apărare care erau chiar să ne coste punctele. Echipa mult mai bună am fost noi şi merităm pe deplin victoria. Stau bine cu inima, ăsta este fotbalul. Regula este să înscriem cu un gol mai mult decât adversarul. Suporterii au fost cu noi, aveam nevoie de aportul lor“, a spus Bogoi, conform gorjeanul.ro.

În runda viitoare din Liga a II-a, gruparea olteană va evolua pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, meciul fiind programat sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 11.00. Între timp, Pandurii Târgu Jiu va evolua în etapa a patra din Cupa României, urmând să o întâlnească mâine, de la ora 16.30, pe CS Mioveni. Antrenorul Adrian Bogoi este tentat să mizeze în acest duel pe jucătorii care au evoluat mai puțin. Pandurii și CS Mioveni s-au întâlnit de curând în campionat, chiar la Târgu Jiu, oltenii impunându-se în etapa a 4-a cu 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Vodă (‘49) și George Tudoran (‘87).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS