16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDjokovic și del Potro vor juca astăzi pentru trofeul US Open

Djokovic și del Potro vor juca astăzi pentru trofeul US Open

Juan Martin del Potro, locul 3 ATP, îl va întâlni pe Novak Djokovic, locul 6 ATP, în finala de simplu masculin la US Open 2018. Dacă sârbul va câştiga în ultimul act la openul american, îşi va însuşi cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam din carieră şi îl va egala astfel pe Pete Sampras, scrie Mediafax.

Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului de la US Open după ce a trecut de japonezul Kei Nishikori în minim de seturi, scor 6-2, 6-4, 6-2. Sârbul a câştigat turneul de la US Open în 2011 şi 2015.

Pe de altă parte, Juan Martin Del Potro s-a calificat în finala de simplu masculin la US Open 2018 după ce a beneficiat de abandonul liderului ATP Rafael Nadal, care a acuzat dureri la genunchiul drept. Argentinianul a câştigat un prim set intens şi spectaculos, de o oră şi 9 minute, în care l-a dominat în raliu pe liderul mondial, cu 7-3 în tiebreak, apoi Rafael Nadal a fost împiedicat să mai lupte de dureroasa tendinită de la genunchiul drept.

Juan Martin Del Potro, locul 3 ATP, ajunge, astfel, în finală, cu un singur set cedat, în sferturi, în faţa americanului John Isner.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS