8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Silviu Lung s-a retras de la CSO Filiași

Fotbal / Exclusiv: Silviu Lung s-a retras de la CSO Filiași

Divizionara C CSO Filiași a rămas fără antrenor înaintea unui meci foarte important, cu Universitatea II Craiova. Tehnicianul Silviu Lung a declarat, în exclusivitate pentru GdS, că renunță la postul de principal din motive personale.

„Îmi pare rău să o spun, dar trebuie să renunț și o fac din motive personale, despre care nu aș dori să vorbesc. Nu s-a pus problema să fiu demis sau ceva de genul ăsta. Nu am nimic de reproșat nimănui, nici conducerii și nici băieților, decizia ține doar de mine. Le mulțumesc pentru tot, sunt un grup frumos și sunt convins că vor face o treabă frumoasă în acest sezon“, a declarat Silviu Lung, pentru GdS.

La rândul său, președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu, a spus că îi pare rău pentru plecarea fostului mare portar al Craiovei Maxima și a punctat că până săptămâna viitoare, când va fi numit un nou principal de pregătirea echipei se va ocupa secundul Cosmin Fruntelată.

„Știam de câteva zile de intenția lui Silviu Lung și nu l-am putut opri oricât de mult am discutat. A făcut o treabă bună la echipa noastră și pentru asta îi mulțumim din suflet. De pregătirea echipei se va ocupa în continuare Cosmin Fruntelată, iar săptămâna viitoare vom anunța cine va prelua funcția de antrenor principal“, a spus Florin Spânu, pentru GdS.

Cât despre meciul de mâine, de la ora 17.00, de pe stadionul „Chimia“, contra Universității II Craiova, Florin Spânu s-a arătat optimist: „Nu concepem decât victoria, pentru că avem jucători cu experiență, care pot face diferența, sunt peste jucătorii tineri ai Universității Craiova și odată cu acest joc sunt convins că ne vom intra în mână și vor veni și victoriile de care avem mare nevoie. Avem ceva probleme legate de atacantul Cocină, care într-o săptămână va fi la 70-80% din potențial, la fel și Negrescu. Am avut ghinion cu Rodemis Trifu, care s-a operat la umăr, dar cu siguranță va fi un joc frumos și sunt convins că echipa mea va câștiga“.

Bon: Plecarea lui Silviu Lung îi poate motiva pe jucătorii lui CSO

Antrenorul Universității II Craiova, Dragoș Bon, a declarat că-i pare rău pentru plecarea lui Silviu Lung și se așteaptă la un derbi și mai încins contra Filiașiului, la „Chimia“.

„Îmi pare rău să aud că nea Silviu a demisionat. E clar că această plecare poate să-i motiveze suplimentar pe jucătorii lui CSO Filiași și să fie un joc și mai dificil decât se așteaptă. Va fi un derbi oltenesc, disputat și sper să fie un teren bun și un spectacol frumos pentru toți spectatorii prezenți. Nu cred că voi primi vreun jucător de la prima echipă, pentru că și eu sunt în efectiv redus acolo, fiind foarte mulți jucători plecați la loturile naționale“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS