11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - US Open: Naomi Osaka a plâns pe teren după calificarea în sferturi

Tenis – US Open: Naomi Osaka a plâns pe teren după calificarea în sferturi

Naomi Osaka s-a calificat pentru prima oară în carieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, informează DigiSport.ro.  A reușit această performanță la US Open, acolo unde a învins-o pe Aryna Sabalenka, în trei seturi, 6-3, 2-6, 6-4.

Momentul a fost unul special pentru nipona de 20 de ani, care, la finalul partidei a plâns de bucurie: s-a așezat pe scaun cu un prosop pus pe față, pentru a-și ascunde emoțiile.

Osaka va evolua în sferturile de finală cu Lesia Tsurenko, cea care a trecut de Marketa Vondrousova, cu 6-7, 7-5, 6-2. La Flushing Meadows se mai cunosc şi alte două sferturi: Serena Williams – Karolina Pliskova și Sloane Stephens – Anastasija Sevastova.

De asemenea, Madison Keyes va evolua în această fază cu învingătoarea meciului dintre Carla Suarez Navarro și Maria Sharapova.

Nu este prima oarâ când Osaka plânge pe teren în acest an, dar prima oară motivul a fost altul. La Charleston, în meciul cu Julia Gorges a avut o ieșire nervoasă.

”Ce am simțit azi e foarte dificil. Nu am mai simțit așa ceva în viața mea. Am o depresie. Nu știu cum să explic, dar e ceva ce vine în valuri. Așa s-a întâmplat și ieri. M-am trezit cu o depresie”, a spus Osaka, cu 4 luni în urmă.

Apoi, sportiva cu origini haitiene a avut un răspuns care i-a lăsat pe jurnaliști cu gura căscată. Întrebată ce vrea să facă în perioada următoare, aceasta a replicat sec: ”nimic”!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS