11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii au luat un punct din Capitală

Fotbal / Pandurii au luat un punct din Capitală

Daco-Getica București – Pandurii Târgu Jiu 2-2

Au marcat: Raphael Stănescu ’12, Adrian Voicu ’58 / Daniel Pîrvulescu ’27, George Tudoran ’65.

Daco-Getica: Gavrilaş – Val. Dima, Cotigă, Motroc, N. Muşat – Călinţaru, D. Cîrjan (’69, M. Grigore), R. Neacşu (’69, Epure), Raph. Stănescu (’87, Teuţ) – Ad. Voicu, Bustea. Antrenor: Marius Baciu.

Pandurii: M. Cotolan – Trancă (’63, Nsiah), Konate, D. Ciobanu, Brînzan, Al. Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu (’86, P. Popescu), Cenaj, Vodă, Blejdea (’51, R. Gheorghe). Antrenor: Adrian Bogoi.

Au arbitrat: Andrei Lucian Ţiţii – Marius Bălan, Cristian Voicu.

 

Pandurii Târgu Jiu a reușit să „rupă“ un punct în deplasarea de sâmbătă, de la Daco-Getica București, terminând la egalitate, scor 2-2, meciul susținut în Capitală, din etapa a cincea a Ligii a II-a. A fost un duel în care gorjenii au revenit de două ori, prin Pârvulescu și Tudoran, după ce gazdele au deschis scorul prin Stănescu și au marcat primii golul doi.

„Rezultatul este echilibrat, am luat un punct care ne menţine poziţia în clasament. Am întâlnit o echipă matură, cu mulţi jucători care anul trecut au jucat în Liga 1. Ne luptăm pentru fiecare punct, sperăm să creştem de la joc la joc şi să jucăm din ce în ce mai bine. Ne-am mai fi dorit doi-trei jucători, dar nu cred că mai este posibil. Avem jucători tineri, cu potenţial şi sperăm ca în scurt timp să avem rezultate şi mai bune“, a declarat Adrian Bogoi, la Sport Total FM.

„La pauză, dacă era 4-1, nu se supăra nimeni! Sunt dezamăgit de ratările pe care le-am avut, iar adversarii au marcat la primele şuturi pe poartă. Am avut şi un penalty clar, neacordat de arbitru. Încă suntem în căutări în zona defensivă. Noi suntem o echipă care ne-am format în ultimele trei săptămâni“, a spus antrenorul grupării din Colentina, Marius Baciu.

Pandurii Târgu Jiu are opt puncte după această remiză şi ocupă locul opt.  În runda a șasea joacă pe teren propriu în compania Farului Constanța, confruntarea fiind programată duminică, 9 septembrie, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS